HIRURG OSUMNJIČEN DA JE PRETUKAO SUPRUGU: Sutra saslušanje lekara sa VMA - Polomio ženi četiri rebra i nadlakticu, ima hematome i podlive?

J.D.Lj.

02. 02. 2023. u 13:58

POZNATI lekar sa VMA N. O. (48) sutra će biti priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici, potvrđeno je "Novostima" iz ove institucije.

ХИРУРГ ОСУМЊИЧЕН ДА ЈЕ ПРЕТУКАО СУПРУГУ: Сутра саслушање лекара са ВМА - Поломио жени четири ребра и надлактицу, има хематоме и подливе?

Foto: D. N.

Čuveni lekar, hirurg sa VMA - N. O. i potpukovnik VS uhapšen je zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici, odnosno da je brutalno pretukao u porodičnom stanu u Zemunu svoju suprugu I. O. (42) i naneo joj teške telesne povrede u vidu preloma četiri rebra, prelom nadlaktice i brojne hematome, podlive ispod oba oka...

Žena je, prema prvim informacijama, već dugo vremena bila žrtva psihičke i fizičke torture. Ona je, međutim, u prvom trenutku rekla da su se ona i muž samo verbalno raspravljali, a potom je negirala da ju je on tukao i to, kako se sumnja - pištoljem.

Na kraju, ipak je priznala da je trpela nasilje, pretnje ubistvom i batine, da ju je muž dugo vremena maltretirao, urinirao po njoj i čak davio kablom.

O svemu su, osim policije, obavešteni i nadležno Treće OJT, kao i Vojna policija, a od doktora je odmah oduzet pištolj koji je imao u legalnom posedu.

Razlog napada čuvenog doktora na suprugu još uvek nije poznat, ali nezvanično se govori da je u pitanju - ljubomora.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!