POZNATO STANJE IZBODENOG MLADIĆA U NOVOĐ SADU: Zadobio povrede po glavi i licu

Lj. P.

13. 01. 2023. u 23:35

MUŠKARAC I.Đ . (31) koji je večeras izboden u Afamovićevom naselju, primljen je u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, i stabilnog je opšteg stanja .

ПОЗНАТО СТАЊЕ ИЗБОДЕНОГ МЛАДИЋА У НОВОЂ САДУ: Задобио повреде по глави и лицу

Foto: pixabay

- U Urgentni centar KCV, primljen je pacijent I.Đ. sa telesnim povredama u vidu posekotina glave i lica -  navode u PR službi KCV. - U toku je opservacija, dijsgnostika lekarska pomoć, zbrinjavanje i primarna obrada rane.

Pacijent je, kako dodaju, stabilnog opšteg stanja i biće primljen u KCV radi daljeg lečenja.

On je pronađen večeras oko 19 časova u Ulici Ruđera Boškovića u pomenutom novosadskom naselju, s ekipa Hitne pomoći ga je posle inicijalnog zbrinjavanja na licu mesta, u svesnom stanju prevezla u Urgentni centar.

Kako saznajemo , povređeni je navodno rekao da mu je na ulici grupa mladića tražila novac, a kada je rekao da nema jedan od njih je izvadio nož i povredio ga.

Policija je ubrzo stigla na mesto nemilog događaja i traga za počiniocima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!