KOMBIJEM UDARIO VLADIMIRA MILIĆEVIĆA I POBEGAO: Tužilaštvo u Paraćinu sutra saslušava osumnjičenog muškarca

Зорана Рашић
Zorana Rašić

27. 11. 2022. u 19:45

TRIDESETOGODIŠNjI S. M, koga su pripadnici MUP uhapsili zbog osnovane sumnje da je 26. novembra u Ćupriji vozilom udario pešaka, predsednika opštine Paraćina Vladimira Milićevića i pobegao sa mesta nesreće, biće izveden pred Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu sutra u popodnevnim časovima.

КОМБИЈЕМ УДАРИО ВЛАДИМИРА МИЛИЋЕВИЋА И ПОБЕГАО: Тужилаштво у Параћину сутра саслушава осумњиченог мушкарца

Foto: Z. Rašić

S. M. je ćuprijska policija identifikovala i privela istog dana u popodnevnim satima u saradnji sa policijskim upravama Smederevo i Kruševac, Upravom saobraćajne policije i Upravom kriminalističke policije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio dva  krivična dela - teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Stravičan udes dogodio se u noći između petka i subote, dva i po sata posle ponoći. Na Vladimira Milićevića, koji je u tom trenutku prelazio ulicu, naleteo je i udario ga beli kombi, za čijim je upravljačem, kako se sumnja, bio S. M. Vozač nije ukazao pomoć pivređenom pešaku već je pobegao sa mesta nesreće, a Milićević je zadobio teške telesne povrede grudnog kola, male karlice i stomaka i nalazi se na lečenju u UKC Kragujevac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!