MUŽ JE DAVIO, KOMŠIJE JOJ SPASLE ŽIVOT: Na S. S. u Nišu nasrnuo suprug D. S. (35) stežući joj vrat plastičnom vrpcom

J. Ć.

14. 11. 2022. u 07:33

ČULI smo povike i galamu u hodniku zgrade. Kada smo strčali do ulaza, on je davio komšinicu plastičnom vezicom. Bila je modra u licu.

МУЖ ЈЕ ДАВИО, КОМШИЈЕ ЈОЈ СПАСЛЕ ЖИВОТ: На С. С. у Нишу насрнуо супруг Д. С. (35) стежући јој врат пластичном врпцом

Foto J. Ćosin

Nije disala, nije davala znake života. Sekunde su je delile od smrti! Da nismo naišli komšija i ja, bila bi sigurno mrtva.

Ovim rečima opisao je Nišlija Saša Ranđelović pravu dramu koja se odigrala u njegovoj zgradi u Ulici svrljiških partizanskih odreda u subotu, 12. novembra, kada je njegovu komšinicu S. S. (32) pokušao da udavi suprug D. S. (35) stežući joj vrat plastičnom vezicom, i to pred malim detetom. On je uspeo da pobegne sa lica mesta, ali je ubrzo uhapšen na ulazu u Svrljig i određeno mu je zadržavanje, dok je povređenoj ženi ukazana medicinska pomoć.

- Odgurnuo sam ga, on je istrčao, seo u auto i pobegao. Žena nije disala, nije davala nikakve znakove života. Ležala je nepomično, kao da je mrtva. Podigli smo joj ruku, ona pada dole. Otrčao sam kući da uzmem alat da isečem vezicu, okrenuli smo je na stranu i počela je da diše. Posle je došla Hitna pomoć, policija - priča nam Ranđelović. On kaže da je jedva uspeo da preseče plastičnu vezicu kojom je ženi bio stegnut vrat.

- To je bio baš debeo plastični kabl, toliko je bilo stegnuto da smo jedva uspeli da ga presečemo, a da nju ne povredimo. Maltene sam jedva moj prst provukao da bih presekao makazama. Srećom sam imao alat jer sam električar. Da nismo bili komšija iz zgrade i ja, komšinica bi umrla. Sekunde su je delile od smrti. Kada smo isekli vezu, nije disala. Tek kada smo je okrenuli na stranu počela je da diše. Strašno, ne daj Bože nikome - priča nam on.

Foto Shutterstock

Kako saznajemo, ovaj bračni par u postupku je razvoda, a D. S. ne živi u stanu već dva meseca. Komšije nisu videle da je ranije dolazio i pravio probleme, a šta je dovelo do toga da umalo nije ubio nesrećnu ženu, to ne mogu ni da pretpostave.

- Oni su se razveli pre dva meseca. Toliko otprilike on ne živi više tu. Dolazio je normalno, uzimao dete, nije bilo problema. Ovo što se desilo juče je bilo strašno. Ona je došla svesti i nakon toga je prevezena u bolnicu. Priča se da joj je polomio i vilicu, tako kažu - kaže jedan od komšija iz zgrade.

Ubistvo u pokušaju

D. S. je kolima pobegao iz ove zgrade u naselju Trošarina, ali ga je policija pronašla i uhapsila na ulazu u Svrljig. On je osumnjičen za ubistvo u pokušaju. Osumnjičenom je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužilaštvu.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori