BUGARIN I NEMAC "LETELI" PO PUTU: Saobraćajna policija za samo osam sati kaznila čak 300 stranih državljana

Novosti Onlajn

11. 11. 2022. u 18:08

POLICIJSKI službenici Uprave saobraćajne policije u okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja koja se sprovodi u cilju očuvanja bezbednosti tokom praznika zaustavili su i isključili iz saobraćaja dva strana državljanina zbog učinjenih prekršaja nasilničke vožnje.

БУГАРИН И НЕМАЦ ЛЕТЕЛИ ПО ПУТУ: Саобраћајна полиција за само осам сати казнила чак 300 страних држављана

Foto Tanjug

Policija je isključila iz saobraćaja dvadesetčetvorogodišnjeg bugarskog državljanina koji je na deonici auto-puta Šid – Beograd, od portala Kuzmin do portala Sremska Mitrovica, upravljao vozilom „mercedes“ prosečnom brzinom od 239,5 kilometara na čas.

Policijski službenici zaustavili su vozilo na auto-putu Beograd-Niš kod Smedereva, a prilikom zaustavljanja još jedan bugarski državljanin učinio je prekršaj prekoračenja brzine, jer se kretao brzinom od 224 kilometra na čas.

Takođe, u 15 časova iz saobraćaja je isključen tridesetosmogodišnji nemački državljanin, koji je na deonici auto-puta Novi Sad – Subotica, od portala Bačka Topola do portala Žednik, upravljao vozilom „audi“ prosečnom brzinom od 241,3 kilometar na čas.

Protiv oba vozača podnete su prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje.

Korišćenjem sistema za merenje prosečne brzine, policijski službenici Uprave saobraćajne policije za svega osam sati sankcionisali su gotovo 300 stranih državljana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024