U KUĆI DRŽAO KANABIS I SEMENKE KONOPLJE: Više javno tužilaštvo predložilo pritvor za muškarca iz Futoga

Lj. P.

05. 10. 2022. u 15:27

VIŠE javno tužilaštvo u Novom Sadu predložilo je sudu da odredi pritvor do 30 dana B.S, u čijoj je kući u Futogu pronađeno više od tri kilograma kanabisa i 14 grama semenki indijskog konoplja.

У КУЋИ ДРЖАО КАНАБИС И СЕМЕНКЕ КОНОПЉЕ: Више јавно тужилаштво предложило притвор за мушкарца из Футога

PUNS

Tužilaštvo je posle saslušanja osumnjičenog predložilo Višem sudu u Novom Sadu da mu odredi pritvor zbog opasnosti da ne ponovi krivično delo, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Osumnjičenog terete za krivičo delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina.

Naredbom o sprovođenju istrage se osumnjičenom B.S. stavlja na teret da je u kući u Futogu neovlašćeno držao radi dalje prodaje 3,304 kilograma biljke kanabis, kao i semenke indijske konoplje bruto mase 14,27 grama.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu će nastaviti da sprovodi istragu, u okviru koje će hitno preduzimati sve dokazne radnje, dok će dalje procesne odluke donosti u skladu sa zakonom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)