UHAPŠENI DRŽAVLJANI SRBIJE: Osumnjičeni da su počinili sedam krivičnih dela

B. Dabić

28. 07. 2022. u 15:42

ZBOG sumnje da su izvršili sedam krivičnih dela na štetu više osoba iz Bara, Budve, Podgorice i Sutomora uhapšena su dvojica državljana Srbije Z. P. (43) i Đ. P. (55).

УХАПШЕНИ ДРЖАВЉАНИ СРБИЈЕ: Осумњичени да су починили седам кривичних дела

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Oni su osumnjičeni su da su izvršili dva krivična dela teška krađa, jedno krivično delo krađa i jedno krivično delo teška krađa u pokušaju, kao i krivična dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i falsifikovanje.

Policija je pronašla vozilo, pištolj i deo otuđenih predmeta koji su vraćeni vlasnicima.

 - Sumnja se da su osumnjičeni Z. P. i Đ. P., koristeći nepažnju oštećenog, iz hodnika kuće u Budvi otuđili ključeve od auta i lična dokumenta, nakon čega su iz garaže otuđili vozilo marke „pežo 308“ i udaljili se u pravcu Bara.

Istog dana su ova lica pronašla vozilo iste marke, u blizini jednog auto-servisa koje je bilo havarisano i sa njega otuđili registarske oznake koje su montirali na vozilo koje su prvobitno otuđili.

Narednog dana osumnjičeni su došli u Podgoricu i pokušali da izvrše obijanje jedne garaže kada ih je primetila vlasnica kuće, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu, saopštili su iz Uprave policije.

Prema navodima iz policije, Z. P. i Đ. P. su se istog dana vratili u Sutomore i, kako se sumnja, provalili u jednu kuću upotrebom podesnog sredstva, odakle su otuđili pištolj, četiri mobilna telefona, televizor, zlatni nakit, bižuteriju, muške i ženske torbice kao i novac u iznosu od 500 evra.

O svemu je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, po čijem nalogu su uhapšeni Z. P. i Đ. P.

BONUS VIDEO:

VOZILO U PLAMENU: Gori kamion na isključenju za Dobanovce

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!