OSUMNJIČENI ZA PREBIJANJE PUŠTEN IZ PRITVORA: Zabranjen mu prilazak oštećenom i posećivanje određenih mesta

J. D. Lj.

28. 06. 2022. u 15:27

TREĆE osnovno javno tužilaštvo odredilo je 26. juna zadržavanje osumnjičenom B. T. (1981) zbog izvršenja krivičnog dela teška telesna povreda iz člana 121 stav 2 Krivičnog zakonika.

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ПРЕБИЈАЊЕ ПУШТЕН ИЗ ПРИТВОРА: Забрањен му прилазак оштећеном и посећивање одређених места

Lj.P.

Nakon saslušanja, imajući u vidu da je osumnjičeni priznao izvršenje krivičnog dela, podnet je predlog sudu da se osumnjičenom izrekne mera zabrana prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa određenim licem i posećivanja određenih mesta iz člana 197 Zakonika o krivičnom postupku, jer postoje okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni mogao ometati postupak uticanjem na oštećenog, koja mera je rešenjem suda izrečena tokom trajanja postupka, dok za tim postoji potreba.

Takođe, osumnjičenom je rešenjem tužilaštva ukinuto zadržavanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!