NEĆE DA KAŽE ZAŠTO SU GA PREBILI: Petorica mladića privedena zbog tuče ispred suda u Sremskoj Mitrovici

S. KOSTIĆ

24. 06. 2022. u 22:50

DEJAN T. (27) iz Sremske Mitrovice, koji je u četvrtak po podne povređen kada ga je grupa muškaraca izvukla iz automobila ispred zgrade suda i pretukla pesnicama i motkama, posle pregleda u Opštoj bolnici pušten je kući, rečeno je "Novostima" u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

НЕЋЕ ДА КАЖЕ ЗАШТО СУ ГА ПРЕБИЛИ: Петорица младића приведена због туче испред суда у Сремској Митровици

Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Sve aktere ove tuče policija je brzo identifikovala, petorica su istog dana i privedeni, dok se za trojicom još traga.

Samo nekoliko sati nakon incidenta uhapšeni su Srbislav K. (32) iz Iriga, Mateja T. (25) iz Beograda, Nikola P. (33), Nikola V.(25) i Miloš H. (29) iz Rume, zbog sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda. Njima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako nekoliko muškaraca nasred ulice pesnicama i motkama brutalno udara jednog mladića. Prema nezvaničnim informacijama, grupa muškaraca je sa dva automobila jurila Dejana T. još od Rume, da bi ga presreli u Ulici Stari šor, ispred prodavnice auto-delova. Tu su ga izvukli iz njegovih kola, a zatim počeli da ga udaraju. Učesnici ove "filmske scene", kao i povređeni mladić, odavno su poznati policiji po raznim krivičnim delima, a spekuliše se da je navodno reč o navijačkom obračunu.

POLICIJA TRAGA ZA TROJICOM

KAKO saznajemo, policija traga za trojicom muškaraca, od kojih je jedan iz Rume, a druga dvojica sa područja ove opštine. Policija je saopštila da zasada nije poznat razlog napada.

- Muškarci koji su bili u dva vozila navodno su navijači Partizana, dok je prebijeni mladić navijač Crvene zvezde. Mi smo reagovali na poziv građana, a povređenog mladića pronašli smo u porodičnoj kući. On nije želeo da govori o napadima na njega, tako da ne znamo šta bi mogao da bude motiv ove brutalne tuče - kaže, za "Novosti", izvor upoznat sa slučajem, koji dodaje da ga je policija sprovela do Opšte bolnice na pregled, nakog čega je obavešten dežurni osnovni javni tužilac.

- Pregledom je ustanovljeno da nema preloma, povrede glave, niti ozleda koje zahtevaju medicinsku negu, pa je on iz bolnice otpušten već oko 17 časova - kažu nam u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri