UZNEMIRAVAO NOVINARKU RTS-A TOKOM UKLJUČENJA U PROGRAM: Uhapšen muškarac koji je uleteo u kadar i uputio uvrede na račun Srbije

S. J. M.

13. 06. 2022. u 13:27 >> 14:42

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu brzim i efikasnim radom identifikovali su i priveli četrdesetšestogodišnjeg muškarca koji je jutros uznemiravao i vređao novinarku RTS-a tokom uključenja u jutarnji program, uputivši uvrede i na račun države Srbije.

УЗНЕМИРАВАО НОВИНАРКУ РТС-А ТОКОМ УКЉУЧЕЊА У ПРОГРАМ: Ухапшен мушкарац који је улетео у кадар и упутио увреде на рачун Србије

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Policija je obavestila nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu nastavlja rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je određeno zadržavanje do 48 sati V.J. (46) zbog sumnje da je izvršio krivično delo Povreda ugleda Srbije iz člana 173. Krivičnog zakonika.

On je prilikom uključenja reporterke RTS-a u Jutarnji program uleteo u kadar i prosuo tečnost iz limenke energetskog pića, a onda se okrenuo da ode.

Odmah potom se vratio u kadar, stao pored reporterke i pokazujući podignut srednji prst na obe ruke uvredljivo, sa psovkma govorio o Srbiji, nazivajući je i "fašističkom" državom.

V.J. je državljanin Srbije koji živi u Nemačkoj.

U roku od 48 sati biće priveden na saslušanje.

BNONUS VIDEO:

GDE U SRBIJI IMA ZLATA: Živorad objašnjava sve o ovom neobičnom poslu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)