OGLASIO SE MUP O INCIDENTU U KRUŠEVCU: Podneta krivična prijava protiv muškarca koji je sprečavao glasanje

Novosti onlajn

03. 04. 2022. u 20:32

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu podneće krivičnu prijavu protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje održavanja glasanja, navedeno je u zvaničnom saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova .

ОГЛАСИО СЕ МУП О ИНЦИДЕНТУ У КРУШЕВЦУ: Поднета кривична пријава против мушкарца који је спречавао гласање

mup

"Sumnja se da je on danas oko 18 časova ispred biračkog mesta broj 8 od člana biračkog odbora, koja je kod sebe imala potvrde o glasanju van biračkog mesta, iste oduzeo i udaljio se.

Oštećenoj, koja se nalazila u kolima, po povratku sa terena tokom kojeg je građanima koji nisu imali mogućnost da dođu do biračkog mesta omogućeno glasanje, osumnjičeni je prišao, snimao je, vikao na nju, a potom otvorio vrata automobila i oteo joj iz ruke šest potvrda o glasanju van biračkog mesta.

Policija je osumnjičenog kod koga su bile oduzete potvrde ubrzo pronašla i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo koje se izjasnilo da se podnese u redovnom postupku krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje održavanja glasanja.  

Oduzete potvrde odmah su vraćene biračkom odboru" - zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO: 

GLASAO PATRIJARH PORFIRIJE: Građansku dužnost obavio na Starom Gradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!