POGLEDAJTE AKCIJU POLICIJE U BEOGRADU: Pala organizovana kriminalna grupa (VIDEO)

Novosti onlajn

25. 03. 2022. u 17:26

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, razbili su još jednu organizovanu kriminalnu grupu i uhapsili šest njenih pripadnika zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ПОГЛЕДАЈТЕ АКЦИЈУ ПОЛИЦИЈЕ У БЕОГРАДУ: Пала организована криминална група (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Uhapšeni su F. D. (1989), za koga se sumnja da je organizator ove organizovane kriminalne grupe, U. J. (1994), S. D. (1988), Č. D. (1986), kao i H. V. (1951) i K. D. (1984). Krivičnom prijavom biće obuhvaćena još jedna osoba za kojom se intenzivno traga.

Sumnja se da su se, po nalogu organizatora ove organizovane kriminalne grupe, ostali članovi, duži vremenski period bavili nabavkom, transportom i prodajom marihuane i kokaina na teritoriji Republike Srbije.

Policija je zaplenila oko 17,5 kilograma marihuane i manju količinu kokaina, za koje se sumnja da su bili u vlasništvu pripadnika organizovane kriminalne grupe.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)