RASVETLJENA TEŠKA KRAĐA: Isekao vrata garaže i iz nje odneo robu vrednu 100.000 dinara

D. N.

18. 03. 2022. u 13:35

POLICIJA u Velikom Gradištu efikasnom akcijom rasvetlila je tešku krađu i podnela krivičnu prijavu protiv tridesetogodišnjeg muškarca iz ovog mesta, zbog osnovane sumnje da je počinio ovo krivično delo.

РАСВЕТЉЕНА ТЕШКА КРАЂА: Исекао врата гараже и из ње однео робу вредну 100.000 динара

D.N.

On se sumnjiči da je, od 28. januara do 17. marta ove godine, isekao i demontirao garažna vrata vikendice šezdesetsedmogodišnjeg vlasnika, nakon čega je provalio unutra i ukrao mašinu za šivenje, kućište za priključak struje, tablu sa osiguračima, uklopni sat, metalna vrata, trpezarijski sto i raznu drvenu građu, čija se ukupna vrednost procenjuje na oko 100.000 dinara.

Policija ga je zatekla pre dva dana, na jednom otpadu sekundarnih sirovina u Velikom Gradištu, dok je prodavao metalna garažna vrata pedesetpetogodišnjem muškarcu, koja će biti vraćena vlasniku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)