BACILI MARIHUANU KROZ PROZOR AUTOMOBILA: Pirotska policija uhapsila dvojicu dilera

V.Ć.

07. 03. 2022. u 13:54

PRIPADNICI pirotske Policijske uprave, po nalogu Tužilaštva podneće krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje opojnih droga protiv jednog dvadesetsedmogodišnjaka iz Babušnice i protiv sedam godina mlađeg njegovog sugrađanina.

БАЦИЛИ МАРИХУАНУ КРОЗ ПРОЗОР АУТОМОБИЛА: Пиротска полиција ухапсила двојицу дилера

D.N.

Oni su bili u automobilu mare „seat“, kada su nedaleko od Bele Palanke uočili policijski patrolu, nakon čega su, iz auta izbacili dva paketića sa 16,3 grama marinuane. Prilikom kontrole ustanovljeno je i da je stariji mladić vozio pod dejstvom opijata pa je zadržan 12 časpova, nakon čega će biti podneta prekršajna prijava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

DRUGI DAN SEDNICE O KOSOVU I METOHIJI: Vučić poslao jasnu poruku Srbima - Ja vam garantujem samo jednu stvar