LAŽNOM VOJNOM POLICAJCU ODREĐEN PRITVOR: D.S. iza rešetaka zbog napastvovanja maloletnica

Lj. P.

18. 02. 2022. u 17:01

OSUMNjIČENOM D.S. (27) iz okoline Novog Sada, kojem se na teret stavlja više krivičnih dela nedozvoljene polne radnje i lažno predstavljanje, danas je određen pritvor posle saslušanja u tužilaštvu.

ЛАЖНОМ ВОЈНОМ ПОЛИЦАЈЦУ ОДРЕЂЕН ПРИТВОР: Д.С. иза решетака због напаствовања малолетница

Foto: UP CG

Sudija za prethodni postupak je, kako je za „Novosti“ navela Svjetlana Radovanović, portparol Osnovnog suda, povodom predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu za određivanje pritvora saslušao okrivljenog, te mu je danas odredio pritvor nalazeći da postoji bojazan da bi boravkom na slobodi, okrivljeni u kratkom vremenskom periodu, mogao ponoviti istovrsna krivična dela.

On je danas priveden Osnovno javno tužilaštvo na saslušanje zbog sumnje da je 16. februara uveče u Rumenki i Sremskoj Kamenici, kao uniformisano lice, legitimisao maloletne osobe, lažno se predstavljajući kao službeno lice. Kako se navodi u saopštenju OJT, osumnjičeni je tom prilikom dodirivao više maloletnih oštećenih na nedozvoljen i neprimeren način i počinio sedeam krivičnih dela nedozvoljene polne radnje

Svim maloletnim oštećenima, tužilaštvo je odredilo status posebno osetljivih svedoka.

Kako je saopštila Policijska uprava u Novom Sadu, D.S se sumnjiči da se u uniformi Vojske Srbije, lažno predstavio kao vojni policajac grupi maloletnika u Rumenki, da im je tražio lična dokumenta, te da ih je pretresao. Pritom je maloletnice dodirivao na nedozvoljen i neprimeren način. Takođe se sumnja da je, zatim, ista krivična dela učinio i na štetu jedne maloletnice u Sremskoj Kamenici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja