KRALI KABLOVE ZA NAPAJANJE: Trojica uhapšena u Smederevskoj Palanci zbog sumnje da su počinili pet teških krađa

Tanjug

16. 02. 2022. u 15:20

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su noćas u Smederevskoj Palanci J. A. (43), D. R. (43) i D. S. (32), svi iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili pet teških krađa na štetu „Železnica Srbije“.

КРАЛИ КАБЛОВЕ ЗА НАПАЈАЊЕ: Тројица ухапшена у Смедеревској Паланци због сумње да су починили пет тешких крађа

Foto AP

Sumnja se da su oni, u proteklih nekoliko meseci, sa železničkih pruga na području Smederevske Palanke i Velike Plane krali kablove kojima se lokomotive napajaju električnom energijom.

Policija je u njihovom vozilu pronašla oko 1.000 metara kablova, vrednosti oko 800.000 dinara, kao i akumulatorske brusilice kojima su sekli kablove sa stubova.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

BONUS VIDEO:

VELIKA AKCIJA U RS: Uhapšeno 19 osoba, zaplenjeno 400 kilograma droge

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)