VIŠE VOZAČA SINOĆ ISKLJUČENO IZ SAOBRAĆAJA: Vozili pod dejstvom alkohola, droge i zbog nasilničke vožnje

Tanjug

06. 02. 2022. u 13:00

PRIPADNICI saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova isključili su tokom noći nekoliko vozača iz saobraćaja koji su vozili pod dejstvom alkohola, droge i zbog nasilničke vožnje.

ВИШЕ ВОЗАЧА СИНОЋ ИСКЉУЧЕНО ИЗ САОБРАЋАЈА: Возили под дејством алкохола, дроге и због насилничке вожње

Foto MUP RS

Presretač je zaustavio, sinoć oko 21.46 časova, vozača „wv furgon“ koji se kretao iz pravca Šida ka Beogradu i vozio brzinom od 112,4 kilometara na čas na delu puta gde je dozvoljena brzina 80 kilometara na čas. Kod ovog tridesetdevetogodišnjeg vozača, alkotest je očitao 1,28 promila alkohola u organizmu.

Sinoć oko 21.58 časova , saobraćajna patrola kod Orlovače, smer ka Čačku zaustavila je vozilo šabačkih registarskih oznaka koje se kretalo brzinom od 115 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje 80. Dvadesetosmogodišnji vozač je podvrgnut i alkotestu koji je pokazao da ima 2.48 promila alkohola u organizmu.

U Ulici vojvode Dobrnjca , opština Palilula, sinoć oko 20.50 časova, zaustavljeno je vozilo „golf“ zbog vožnje ulicom namenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smera. Kod ovog dvadesetogodišnjeg vozača, droga testom je utvrđeno i da je pozitivan na kanabis.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna