BRANILA SE ĆUTANJEM: Tužilaštvo tražilo pritvor za bivšu šeficu računovodstva Pete beogradske gimnazije

S.J.M.

03. 02. 2022. u 12:35

DANAS je u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu saslušana osumnjičena S. Š., koja je u periodu od 2007. do 2018. godine bila zaposlena na mestu šefa računovodstva Pete beogradske gimnazije, na okolnosti izvršenja produženog krivičnog dela pronevere.

БРАНИЛА СЕ ЋУТАЊЕМ: Тужилаштво тражило притвор за бившу шефицу рачуноводства Пете београдске гимназије

Foto Tanjug

Prilikom saslušanja osumnjičena se branila ćutanjem.

Od strane Višeg javnog tužilaštva u Beogradu predložen je pritvor prema osumnjičenoj, a odluka o pritvoru još uvek nije dostavljena tužilaštvu.

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu će sprovesti dalju istragu u ovom predmetu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!