VOZAČ kamiona M. M. (34), koji je juče oko 16 časova u Ulici dr Ivana Ribara teretnim vozilom usmrtio devojčicu I. T. (11) iz Novog Beograda, na saslušanju u policiji rekao je da je "vozio srednjom kolovoznom trakom, kada je iza autobusa koji je bio na stajalištu istrčala devojčica koju je udario prednjim delom vozila i oborio na kolovoz".

Jovana

26.01.2022. 12:15

Uz dužno poštovanje i saučešće porodici, ali tako se ne izlazi iz autobusa i ne prelazi kolovoz. Na par metara iza autobusa ima pešački prelaz, grad je postavio semafor i predviđeno je da se bezbedno pređe ova saobraćajnica. Jeste, lakše je istrčati iz autobusa, krenuti prečicom, ali...

Miske

26.01.2022. 12:18

Tragican slucaj, velika zal i tuga, zbog ugasenog mladog zivota, za roditelje neopisiva bol. Ali vozac ako nije prekoracio brzinu, ima vrlo malo elemenata krivicne odgovornosti. Stavka u zakonu da treba prilagoditi brzinu uslivima puta i saobracaja je toliko beypredmetna, da po tome u gradu svi trebamo voziti 20km/h jer navodno mozemo pretpostaviti da ce nam neko istrcati ispred vozila.

Goran

26.01.2022. 12:34

Ужаснут сам .возач камиона сноси одговорност колику суд ће рећи јер угашен је један живот .Своје временом на ауто у вожњи скочио ми је пас на ауто има од тада једно пет година још увјек се осјећам тужно .Могу само замислити како је том несрећном возачу .Породици саучешће у великом болу . Вјечнаја памјат малом анђелу

Reaktor

26.01.2022. 12:49

Tragično. Video sam nešto slično pre 20-ak godina. Ako je tačna odbrana vozača, a teško da nije, trebalo ga je samo poslati na neku psihijatriju da se smiri. Saučešće! Decu učiti da se ulica nikad ne pretrčava, da auto uvek vreba iza ćoška čak i na parkingu. Treba ih plašiti stalno! Oprez na prvom mestu!

dakle

26.01.2022. 13:00

Dakle čovek ima doživotnu traumu i još ga terete za nešto za šta evidentno nije kriv čak i da je prekoračio brzinu od 50kmč . Kamnion od 30 tona sa teretom ne može da se zaustavi na 2m kojom god brzinom da je vozio!!