UHAPŠEN POMOĆNIK KOMANDANTA NIŠKE ŽANDARMERIJE: Krio 5.400 komada municije, mine i bombe

Novosti online

24. 12. 2021. u 21:04

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su pomoćnika komandanta Odreda Žandarmerije u Nišu V. I. (42) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

УХАПШЕН ПОМОЋНИК КОМАНДАНТА НИШКЕ ЖАНДАРМЕРИЈЕ: Крио 5.400 комада муниције, мине и бомбе

Foto: D.Alihodžić

Policijski službenici Sektora unutrašnje kontrole su, po naredbama Osnovnog suda u Nišu i Osnovnog suda u Aleksincu, izvršili pretres stana i službene prostorije koju osumnjičeni koristi u Nišu i pronašli više od 5.400 komada municije različitog kalibra, pet tromblonskih trenutnih mina, osam šok bombi, ručnu bombu i pištolj na kojem je izbrisan serijski broj.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole nastavljaju rad na ovom slučaju.

BONUS VIDEO: SNIMAK FILMSKE POTERE U ZEMUNU:Muškarac sa poternice bežao od policije, čuvari reda mu pucali u gume

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!