POKUŠAJ UBISTVA NA MOSTU? Šta se krije iza napada na Negotinku N. M. (29), koju je povredio partner D. J. (36)

S. M. J.

12. 12. 2021. u 21:22

Negotinka N. M. (29) koju je u petak u večernjim satima na Bukovskom putu u blizini nekadašnje Ekološke stanice, napao bivši nevenčani suprug D. J. (36) sa kojim je okončala dugogodišnju vezu, na kućnom je lečenju.

ПОКУШАЈ УБИСТВА НА МОСТУ? Шта се крије иза напада на Неготинку Н. М. (29), коју је повредио партнер Д. Ј. (36)

Ilustracija / Foto Shutterstock

U "okršaju" sa napasnikom koga je nedavno prijavila za nasilje u porodici zbog čega mu je izrečena hitna mera zabrane kontaktiranja i prilaska bivšoj nevenčanoj supruzi, prošla je, srećom, sa lakšim telesnim ozledama.

- D. J. se sumnjiči da je u petak uveče na mostu na izlazu iz Negotina, oštrim predmetom zadao više udaraca u glavu svojoj bivšoj nevenčanoj supruzi, potom pokušao da je zadavi, nakon čega ju je posekao u predelu noge - navode u Policijskoj upravi u Boru.

N. M. je, kako saznajemo, na susret sa bivšim supružnikom, kome je nedavno istekla mera prilaska ovoj mladoj ženi, došla na njegov poziv. Umesto da je vrati kući, on ju je odvezao na Bukovski put gde ju je, kako je prijavila, napao oštrim predmetom, nalik na omanju sekiru. Nakon što ju je gušio, potegao je na nju nož i ubo je u desnu butinu. Nesrećna žena je, pokušavajući da mu se odupre i spreči ga da je ubije, povredila prste. Lekarima je navela da se ne seća svih detalja jer je gubila svest, ali da je u jednom trenutku uspela da mu se otrgne i pobegne zaustavivši automobil koji se iz pravca Bukova kretao ka Negotinu.

- Kod pacijentkinje je evidentirano i više povreda u predelu glave, povreda desne butine sa unutrašnje strane potkolenice, a naknadnim veštačenjem i površna ubodna rana na vratu, kao i oguljotina na potiljku. Sve rane su joj sanirane, nakon čega je otpuštena na kućno lečenje - navode u ZC Negotin.

ČEKA SE OPTUŽNICA

D. J. je uhapšen i određena mu je mera zadržavanja, a očekuje se da nakon što mu ova mera istekne, uz krivičnu prijavu kojom se tereti za pokušaj ubistva, bude saslušan u Višem javnom tužilaštvu. Ovaj muškarac je stari znalac policije jer je u više navrata kažnjavan za izvršenje brojnih krivičnih dela, koja se dovode u vezu sa nasiljem. Policija je prilikom uviđaja pronašla nož, a za sekiricom još uvek traga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)