MUP SAOPŠTIO: Krivična prijava protiv muškarca koji je napao čoveka kod Sava Centra (VIDEO)

Novosti onlajn

11. 12. 2021. u 21:05

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetjednogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

МУП САОПШТИО: Кривична пријава против мушкарца који је напао човека код Сава Центра (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Osumnjičeni i još jedna osoba čiji je identitet policija utvrdila i za kojom se traga, terete se da su danas u blizini Centra Sava napali četrdesetšestogodišnjeg muškarca, a zatim polomili stakla i oštetili branik na „reno kliu“ kojim je oštećeni upravljao.

Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom nastavlja rad na ovom događaju.

Kako je izgledao brutalni napad Ćutinih "ekologa" pogledajte na priloženom snimku. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!