VELIKA AKCIJA KOD BRUSA: Policija zaplenila 215 kilograma marihuane (FOTO)

S.BABOVIĆ

29. 11. 2021. u 13:20

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, intenzivnim operativnim radom, zaplenili su oko 215 kilograma marihuane i uhapsili I. N. (1985) i M. Z. (1985) iz okoline Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ВЕЛИКА АКЦИЈА КОД БРУСА: Полиција запленила 215 килограма марихуане (ФОТО)

Foto: MUP

Policija je u blizini Brusa zaustavila teretno vozilo „folksvagen kedi“ novopazarskih registarskih oznaka kojim je upravljao I. N. i pronašla 17 kartonskih kutija u kojima se nalazila marihuana.

Takođe, policija je uhapsila i M. Z. koji je automobilom „bmv“ tutinske registracije išao ispred I. N. kako bi ga upozorio na policijske patrole i koji je, kako se sumnja, organizovao krijumčarenje marihuane.

Sumnja se da je ova droga bila namenjena daljoj prodaji.

I. N. se sumnjiči i da je upravljao vozilom sa falsifikovanom dokumentacijom, koje je, uz potvrdu, oduzeto.

Po nalogu višeg javnog tužioca u Kruševcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u tužilaštvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!