PRE UBADANJA MALTRETIRAO KOMŠIJE! U Sremčici dan po ranjavanju policajaca susedi u Ulici Sare Bernar tvrde da je komšija "bolesnik"

V. N.

07. 11. 2021. u 20:53

UROŠ K. (31) iz Sremčice, osumnjičen je da je u subotu prvo izbušio gume na automobilima svojih komšija, a potom lovačkim nožem izbo dvojicu policajca, Stojana Đorđevića i Uroša Kecojevića. Mladić se tereti za pokušaj teškog ubistva, a susedi kažu da im on godinama pravi probleme.

ПРЕ УБАДАЊА МАЛТРЕТИРАО КОМШИЈЕ! У Сремчици дан по рањавању полицајаца суседи у Улици Саре Бернар тврде да је комшија болесник

Foto: Z. U.

Napad na policajce dogodio se u subotu ispred zgrade u Ulici Sare Bernar kod broja 18. Prema izjavama svedoka, patrola je primetila Uroša kako na parkingu buši gume na parkiranim kolima i sa razdaljine od nekih 30 metara zatražila da baci nož. Međutim on je razdražen krenuo ka njima.

- Prvo su povikali da baci oružje, a kada nije hteo pokušali su da ga smire kroz razgovor - govori, za "Novosti", stanar obližnje zgrade. Uroš je pričao nepovezano, bio je potpuno nervno rastrojen kao da je pod opijatima. Tokom razgovora je više puta prilazio policijskim službenicima koji su se pomerali unazad.

Prema daljoj priči, u jednom trenutku, posle relativno dugog ubeđivanja, učinilo se da je nasilnik koliko-toliko došao sebi i policijski službenici su procenili da mogu da ga bezbedno savladaju. Jednom od njih je uspelo da Uroša uhvati za levu ruku, nakon čega se on oteo i počeo da ubada bližeg policajca. Kolega je priskočio odmah i nasilnik je savladan. Oba policajca su nakon sukoba bila krvava.

- Tek kada je došlo pojačanje, policijski službenici koji su se rvali sa Urošem shvatili su da su povređeni - govori svedok događaja.

Policajac Stojan Đorđević je zadobio ubodnu ranu u predelu desne strane stomaka. Prema izjavi lekara, radi se o teškoj telesnoj povredi Policajac Uroš Kecojević ima ubodnu ranu u predelu desne strane grudnog koša i posekotinu u predelu unutrašnje strane nadlaktice desne ruke, ali on je, kažu, prošao bolje.

MAJKA SE ODSELILA KOD ĆERKE

U SREMČICI se u nedelju moglo čuti da se Uroš u ulaz br. 18 doselio sa majkom pre desetak godina i da je vrlo često komšiluku pravio probleme. Na vrata komšija je zvonio kad god mu je padalo na pamet, tražio je pare, hranu, cigarete. Navodno, pre mesec dana je napao i majku i ona ga je navodno prijavila policiji. Jedno vreme je boravio na psihijatriji, ali se vratio kući, a majka se iselila kod ćerke.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)