DOPUNILA IZJAVU PROTIV SNAJPERA: Saslušana U. J., koja je prijavila Slobodana Milutinovića za otmicu

Lj. P.

29. 10. 2021. u 20:21

U NASTAVKU istrage, koja se u novosadskom Višem javnom tužilaštvu vodi protiv Slobodana Milutinovića Snajpera (37), zbog sumnje da je oteo Novosađanku U. J. (23) sa kojom je ranije bio u emotivnoj vezi, i koju je, kako se sumnja, maltretirao i tukao u jednom stanu, u petak je saslušana oštećena devojka.

ДОПУНИЛА ИЗЈАВУ ПРОТИВ СНАЈПЕРА: Саслушана У. Ј., која је пријавила Слободана Милутиновића за отмицу

Foto: Novosti

Ona je, kako saznajemo, dopunila svoju ranije datu izjavu i ispričala šta se dešavalo u njihovoj vezi pre nego što ga je prijavila za otmicu.

Advokat Miloš Bugarski, pravni zastupnik U. J. potvrdio je, za "Novosti", da je njegova klijentkinja u petak saslušana, i da je kao posebno osetljivi svedok izjavu dala iz skrin-sobe.

Ona je saslušana o vremenu pre navodnog nasilja koje se dogodilo u septembru, jer je navodno i ranije bio grub prema njoj, zbog čega je istraga proširena.

U ovoj fazi postupka detalji se ne saopštavaju, a davanju iskaza U. J. prisustvovao je i osumnjičeni Milutinović. On je pre desetak dana izneo svoju odbranu u vezi sa događajem od 19. septembra za koji se sumnjiči, i do detalja ispričao o njihovom odnosu.

U dosadašnjoj istrazi, u tužilaštvu su kao svedoci saslušane majka i rođena sestra U. J. i one su ispričale sve što znaju o noći kada je dvadesettrogodišnjakinja oteta. Ispričale su svoja neposredna saznanja o onome što se dešavalo na samoj lokaciji, kao i zbog čega su išle tamo.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna