DŽONIĆEVI SINOVI IMAJU JAK ALIBI: Evo gde su bili Milan i Stefan u noći ubistva porodice Đokić

J. Ćosin

25. 10. 2021. u 10:18

STEFAN i Milan Džonić, sinovi Gorana Džonića, osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca, imaju jak alibi za noć kada se desio brutalan zločin.

ЏОНИЋЕВИ СИНОВИ ИМАЈУ ЈАК АЛИБИ: Ево где су били Милан и Стефан у ноћи убиства породице Ђокић

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/Goran Dzonic/Stefan Dzonic/Milan Dzonic

I jedan i drugi su bili na svojim poslovima u noći ubistva. Stefan, koji je pripadnik Vojske Srbije, u vreme ubistva nalazio se u Kopnenoj zoni bezbednosti.

- On je u 22 časa bio u krevetu, da bi došao do Moravca trebalo bi mu u idelanim uslovima četiri sata, što samo teoretski dozvoljava njegovo prisustvo na mestu ubistva porodice Đokić. Drugi sin Milan bio je na dežurstvu u vatrogasnoj službi, što je takođe dokazano - navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Sinovi Gorana Džonića su uhapšeni i određen im je pritvor.

Uhapšena su i braća K. M. i K. M. iz sela Moravac, pošto ih je Goran Džonić optužio da su oni glavni inspiratori krvavog ubistva porodice Đokić.

Ministar policije Aleksandar Vulin je u emisiji Hit tvit govorio o saslušanju Gorana Džonića, ali i o načinu na koji je pokušao da uplete članove svoje porodice u zločin.

- Inspektorima je pokazao jedno potpuno odsustvo empatije, kao da se ništa nije desilo. Samo kada bi došli do njega, počinjao je da plače, gubi živce i da se nervira. Ali kada bi ga pitali da li je neko od članova njegove porodice mogao da izvrši ubistvo, on je rekao: "Što da ne" - istakao je Aleksandar Vulin.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: Privođenje Suzane Džonić u policijsku stanicu na ispitivanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)