POKUŠAO DA SVALI UBISTVO ĐOKIĆA NA SVOJU DECU? Evo kako se branio osumnjičeni za svirep zločin kada je došla policija

Novosti online

21. 10. 2021. u 21:39 >> 21:45

G. D.(52), osumnjičeni za brutalno ubistvo svojih rođaka, porodice Đokić iz Aleksinca, kada je priveden pokušao da je da zločin smesti svojim sinovima.

ПОКУШАО ДА СВАЛИ УБИСТВО ЂОКИЋА НА СВОЈУ ДЕЦУ? Ево како се бранио осумњичени за свиреп злочин када је дошла полиција

Foto: Fejsbuk/J. Ćosin/Privatna arhiva

Kako "Blic" saznaje, kada je uhapšen i saslušan G.Dž., koji je osumnjičen da je oteo, a potom hicima iz pištolja ubio Gordanu, Gorana i njihovu ćerku Lidiju Đokić, pokušao je da se izvadi tako što je za zločin optuživao svoja dva sina!

G. Dž. je vatrogasac u penziji i ima dva sina, jedan radi takođe kao vatrogasac, a drugi je zaposlen u Vojsci Srbije.

Nakon što je za nezapamćeni zločin optuživao svoja dva sina, policija je saslušala i poligrafski ispitivala i njih i njegovu suprugu.

Kako se saznaje, svi oni su prošli poligraf.

Džonićeva supruga šokirana je i sumnjom da je njen suprug ubio svoje rođake, ali i činjenicom da je zločin pokušao da pripiše svojoj deci.

Podsetimo, G. Dž. (52) je osumnjičen da je kobne noći svoje rođake, porodicu Đokić, Gorana, Gordanu i Lidiju, presreo na žutim skuteru. Naime, sumnja se da je kobnog 26. septembra, G. Dž. oko ponoći, kada su se vraćali iz Moravca ka svojoj kući u Aleksincu, presreo svoje rođake Đokiće. Na koji način ih je tačno namamio da ga prate do zabačenog dela u ataru sela Moravac ili ih je tamo odveo pod pretnjom pištoljem za sada nije poznato. Na toj lokaciji on ih je, kako se sumnja, svo troje ubio hicima iz pištolja, a potom je njihova tela zapalio!

(Blic)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO: Sahrana porodice Đokić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!