PRIVOĐENJE DIJANE HRKALOVIĆ: Pogledajte kako jake policijske snage odvode bivšu državnu sekretarku MUP (VIDEO)

Novosti online

15. 10. 2021. u 19:55

BIVŠA državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović uhapšena je danas zbog umešanosti u ubistvo na šinama.

ПРИВОЂЕЊЕ ДИЈАНЕ ХРКАЛОВИЋ: Погледајте како јаке полицијске снаге одводе бившу државну секретарку МУП (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Jutjub/Objektiv

Policija je, nakon pretresa stana u kojem je zatekla nezapamćen luksuz, napustila zgradu u kojoj živi bivša državna sekretarka. Jake policijske snage, sa automobilima pod rotacijom, odvele su uhapšenu Hrkalovićevu.

Podsetimo, u julu je u specijalnom emisiji na televiziji Pink prikazano jezivo ubistvo koje se desilo u centru Beograda, kada je ubijen Vlastimir Milošević.

Za ovo ubistvo je bio osumnjičen, a potom volšebno oslobođen Veljko Belivuk, Marko Miljković i još jedna osoba. Telo Vlastimira Miloševića nađeno je 30. januara 2017. u rano jutro na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda. Ubica je ušao u ulaz zgrade u kojoj je Milošević stanovao i tu ga je čekao.

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (6)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!