POMAGALI BELIVUKOVOM KLANU! Uhapšeni službenici osumnjičeni da su zloupotrebili položaj da bi Velju pustili u Crnu Goru

V.K./S.Đ.

14. 10. 2021. u 07:54

PO nalogu Osnovnog državnog tužilaštva uhapšeno je nekoliko službenika Uprave policije Crne Gore, zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru pripadnicima kriminalne grupe Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću krajem prošle godine.

ПОМАГАЛИ БЕЛИВУКОВОМ КЛАНУ! Ухапшени службеници осумњичени да су злоупотребили положај да би Вељу пустили у Црну Гору

Foto: Printskrin

Sinoć je po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva priveden šef Sektora opšteg kriminaliteta Uprave policije Aleksandar Bošković i dvoje službenika tog sektora Saša Đurović i Slavka Ivanišević.

Nalog za privođenje izdao je osnovni državni tužilac Vukas Radonjić, a po krivičnoj prijavi državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rada Miloševića.

Njima dvojici bila je izrečena mera zabrana ulaska u Crnu Goru, iz razloga nacionalne i unutrašnje bezbednosti. 

Belivuk, Miljković, Nebojša Janković, Ratko Živković i još nekoliko zasada neidentifikovanih članova kavačkog kriminalnog klana sumnjiči se za ubistvo pripadnika škaljarskog klana Damira Hodžića i njegovog zeta Adisa Spahića.

Prema pouzdanim saznanjima "Novosti", narednih dana se može očekivati da se zbog ovog slučaja pred tužiocem nađu i neki koji su u ranijem sastavu UP pokrivali rukovodeća mesta, a koji su promenom menadžementa ostali neraspoređeni.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK SA KOSOVA: Odjekuju rafali, Albanci pucaju po Srbima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)