SNAJPERU PRITVOR DO 30 DANA: Novosađanin Slobodan Milutinović (36) osumnjičen za otmicu

Lj.P.

21. 09. 2021. u 16:06

OSUMNjIČENOM Slobodanu Milutinoviću "Slobi snajperu", zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo otmica sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana, saopštio je danas Viši sud u Novom Sadu.

СНАЈПЕРУ ПРИТВОР ДО 30 ДАНА: Новосађанин Слободан Милутиновић (36) осумњичен за отмицу

Foto: Društvene mreže

Pritvor mu je, kako se dalje navodi u saopštenju, određen iz razloga okolnosti koje ukazuju na mogućnost da će osumnjičeni ometati postupak uticajem na iskaze svedoka koji treba da budu saslušani u krivičnom postupku i zbog okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni mogao ponoviti krivično delo.

Za otmicu ga je, kako nezvanično saznajemo prijavila dvadesettrogodišnja devojka, sa kojom je navodno ranije bio u emotivnoj vezi.

Ovaj tridsetšestogodišnjak je, podsećamo, bio uhapšen, zajedno sa suprugom 5. septembra u opsežnoj akciji policije na teritoriji Novog Sada posle ubistva Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47), jer je priliko pretresa više stanova i objekata, u stanu bračnog para Milutinović, pronađen pištolj za koji nemaju dozvolu.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu je tada posle saslušanja bračnog para predložilo da se Snajperu odredi pritvor do 30 dana, ali je sudija za prethodni postupak odlučio da mu dozvoli da se u daljem postupku brani sa slobode.

Na to rešenje se tužilaštvo žalilo, ali je vanpretreseno veće oodlučujući o ovoj žalbi, potvrdilo odluku Osnovnog suda da se Milutinoviću dozvoli odbrana sa slobode.

BONUS VIDEO:

Iseljenje radnika Trudbenika na Novom Beogradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)