UZGAJALI INDIJSKU KONOPLJU? Kriminalistička policija uhapsila četvoricu osumnjičenih koji se terete za više krivičnih dela

Novosti online

15. 09. 2021. u 08:37

KOORDINISANOM akcijom policijski službenici policijskih uprava u Kragujevcu i Valjevu i Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su G. J. (1965), R. Z. (1968) i S. Z. (1996) iz Aranđelovca, kao i S. J. (1971) iz Ljiga, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

УЗГАЈАЛИ ИНДИЈСКУ КОНОПЉУ? Криминалистичка полиција ухапсила четворицу осумњичених који се терете за више кривичних дела

Foto: MUP

Osumnjičeni se terete da su uzgajali indijsku konoplju na imanju, u blizini porodične kuće G. J. u okolini Aranđelovca, radi dalje prodaje uživaocima na teritoriji Srbije.

Policija je pretresima na više lokacija pronašla 140 kilograma marihuane u sirovom stanju, oko 2,5 kilograma marihuane u suvom stanju spremne za upotrebu, manju količinu kokaina, 17 špriceva u kojima se nalazila tečnost za koju se sumnja da je kanabisovo ulje, kao i opremu za uzgajanje marihuane u prirodnim uslovima.

Takođe, pronađena su 83 komada municije različitog kalibra i 95 grama plastičnog eksploziva, pa će protiv njih biti podneta i krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

BONUS VIDEO:

Ko je ubio Slavka Ćuruviju?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024