DAO ISKAZ U POLICIJI: Oglasio se Čeda Jovanović, evo šta se dogodilo na Novom Begoradu

Tanjug

24. 07. 2021. u 00:53

LIDER LDP Čedomir Jovanović rekao je večeras Tanjugu da je dao iskaz u policiji u kojem je demantovao da je u petak tokom svađe oko parking mesta pretukao V.S. dodajući da insistira da se izvrši uvid u sistem video nadzora i da se o svemo obavesti nadležno tužilaštvo.

ДАО ИСКАЗ У ПОЛИЦИЈИ: Огласио се Чеда Јовановић, ево шта се догодило на Новом Бегораду

D. Balšić

Jovanović je opisao događaj ispred garaže zgrade u kojoj stanuju i on i V.S, navodeći da je stajao u kolima ispred garaže i da nikome nije blokirao put. V.S. se potom, kako je naveo Jovanović, u svom vozilu pojavio iza njegovog automobila i svirao mu bez razloga, nakon čega mu je u više navrata opsovao majku. Jovanović dodaje da je potom izašao iz automobila i zatražio od V.S. da ga ostavi na miru, ali da je on nastavio da ga psuje i da je počeo da pretura po svojoj torbici simulirajući da će da iz nje izvadi neko oružje.

Lider LDP dodaje da je tada odgurnuo V.S. u predelu ramena i da se ovaj zateturao unazad, nakon čega je otišao.

- Da je prvi put, rekao bih da tabloidi to rade zbog tiraža i medijskog rejtinga, ali po ko zna koji put ti mediji, po pravilu, lažu o meni zato što mi preko njih zločinačko udruzenje odgovara na moju politiku i ono što radim. Danas su mi vratili za odlazak u Srebrenicu, na isti način kao što su mi ubice prošli put došle pred stan pevajući pesmu o Legiji - kaže Jovanović.

On navodi da se te "ubice navijači" razlikuju od Belivuka po tome što su drugo krilo istog klana i po tome što su i dalje na slobodi.

- Razumem policiju, koja mora i treba da radi svoj posao, s tim što mislim da posao nije završen davanjem moje izjave i konstatacijom tužioca da ne postoji nikakvo krivično i prekršajno delo, jer nijedan zakon nisam prekršio - ističe Jovanović.

Kako navodi lider LDP, biće bolje da policija proveri izvor i puteve vesti u kojoj je rečeno da je pretukao nevinog čoveka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)