POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA NASILNIKA SA VOŽDOVCA: Interventna jedinica ga izvela iz zgrade - oglasio se i ministar Vulin (VIDEO)

Novosti onlajn

27. 06. 2021. u 14:46

BRZOM i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su A. K. (24), osumnjičenog da je u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu fizički napao svoju devojku.

ПОГЛЕДАЈТЕ СНИМАК ХАПШЕЊА НАСИЛНИКА СА ВОЖДОВЦА: Интервентна јединица га извела из зграде - огласио се и министар Вулин (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub/MUP

Podsetimo, nakon što se snimak nasilnog ponašanja pojavio na društvenim mrežama, policijski inspektori sa Voždovca su identifikovali nasilnika koji je uhapšen u saradnji sa Interventnom jedinicom.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin još jednom je poručio da ni jedan vid nasilja u Srbiji neće biti tolerisan, a posebno ne onaj prema ženama i deci.

- U Srbiji nasilje nije dozvoljeno i kao što vidite, svaki ološ koji reši da tuče ženu ili dete biće uhapšen i kažnjen - istakao je ministar Vulin i pozvao žrtve nasilja da nasilnike odmah prijave policiji, ali je, takođe, pozvao sve građane da, ukoliko vide ili primete da se nasilje dešava prvo obaveste policiju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024