UHAPŠEN ZRENJANINAC (38): Maltretirao svog stanara i pretio da će ga ubiti

B.G.

10. 06. 2021. u 16:28

POLICIJA u Zrenjaninu, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsila je tridesetosmogodišnjeg G.S. iz ovog grada, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti, nanošenja teške telesne povrede i zlostavljanja i mučenja.

УХАПШЕН ЗРЕЊАНИНАЦ (38): Малтретирао свог станара и претио да ће га убити

Foto:B. G.

G.S. znatno fizički snažniji, koji je svojevremeno izdržavao kaznu zatvora zbog ubistva, od polovine maja meseca agresivno.i nasilnički se ponašao prema.D.D. koji je stanovao kod njega i zbog svega navedenog, plašio se da svog gazdu prijavi policiji.

Uz pretnje da će ga ubiti, G.S. je svakodnevno zlostavljao i mučio D. D,  tukao ga po glavi i telu, a krajem maja ga je nožem ubo u levu butinu, a kada mu je 5. juna rekao da ne može da izdrži bolove i da mora da ide u ambulantu na pregled, opet mu je pretio da će ga ubiti, ukoliko ga prijavi policiji.


D. D. je plašeći se za svoju bezbednost, u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice, najpre prijavio da je otet i tučen od strane nepoznatih lica, a onda policiji ispričao pravu istinu, nakon čega je okrivljeni uhapšen, a nakon saslušanja pred osnovnim javnim tužiocem u Zrenjaninu, određen pritvor u trajanju do 30 dana.


 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)