MALOLETNI SRBI UHAPŠENI U BEČU: Učesvovali u seriji razbojništva

Novosti online

08. 06. 2021. u 19:30

POLICIJA u Beču je u šoku posle otkrivanja počinilaca serije pljački po parkovima gde su mete bili maloletnici.

МАЛОЛЕТНИ СРБИ УХАПШЕНИ У БЕЧУ: Учесвовали у серији разбојништва

Foto: Tanjug/AP

Zbog serije uličnih razbojništava uhapšeni su dvojica srpskih državljana i to od 13 i 15 godina! Ali, zbog malo godina maloletnici nisu sprovedeni u pritvor već su završili kod zakonskih staratelja uz obavezan pojačani nadzor.

Policajci su se našli su čudu kada im je u petak oko 18 sati prijavljena nova krađa mobilnih telefona. Žrtve su bili dečeaci od 11 i 14 godina. Mesto pljačke je bio jedan odparkova u Beču.

Maloletne žrtve su ispričale da su ih dvojica Srba pratila, pretila i u parku im otela mobilne telefone. Posle prijave pripadnici Komande gradske policije krenuli su u potragu za dečacima-pljačkašima. U jednom trenutku policajci su uhvatili jednog osumnjičenog.

On je odmah sve priznao i odveo ih do mesta gde su krili plen. A onda novi šok za policajce! Ukradeni mobilni telefoni su bili sakriveni u vreći za pseći otpad ispod grmlja.

Nemajući kud, bečki policajci su sproveli maloletnike kod zakonskih staratelja i biće im napisana prijava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove