VELJIN ČOVEK SKRIVAO DROGU I ORUŽJE: SBPOK raspisala poternicu za Viborom Končarevićem (41) iz naselja Kotež

E. H.

01. 06. 2021. u 20:06

PRIPADNICI Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ministarstva unutrašnjih poslova raspisali su potragu za Viborom Končarevićem (41), jednim od najbližih saradnika Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, u čijem je stanu pronađena veća količina droge i oružja.

ВЕЉИН ЧОВЕК СКРИВАО ДРОГУ И ОРУЖЈЕ: СБПОК расписала потерницу за Вибором Кончаревићем (41) из насеља Котеж

Droga pronađena u stanu

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje je osumnjičeni koristio u beogradskom naselju Kotež, pronašla eksplozivnu napravu sa magnetom i daljinskim upravljačem, dve ručne bombe M-75, pištolj marke "glok 17", revolver, šest okvira za automatsku pušku, od kojih su tri bila napunjena municijom.

Pronađeni su i prazni okviri za pištolj, "hekler" i automatski pištolj, kao i jedna "fantomka" i više komada pištoljske i puščane municije.

Tom prilikom, policija je pronašla i više od 10,2 kilograma mešavine amfetamina i kofeina, više od 3,5 kilograma hašiša, 50 tableta MDMA, manju količinu MDMA u prahu, veću količinu materije za koju se sumnja da je heroin i dve digitalne vagice za precizno merenje, kao i drugu opremu za pripremu i pakovanje narkotika.

Za osumnjičenim Končarevićem raspisana je potraga i policija intenzivno preduzima sve mere i radnje radi njegovog pronalaska.

Ovo mesto bilo je važna baza za kriminalnu ekipu Belivuka i Miljkovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima