OGLASILA SE BIVŠA MINISTARKA POSLE PLJAČKE: Veoma sam uznemirena, lopovi su imali ključ od mog stana

Novosti online

24. 05. 2021. u 12:35

PORODIČNI stan bivše ministarke Slavice Đukić Dejanović je opljačkan, a lopovi su nasilno ušli bez obijanja, jer su, kako sumnja policija, imali ključ od stana.

ОГЛАСИЛА СЕ БИВША МИНИСТАРКА ПОСЛЕ ПЉАЧКЕ: Веома сам узнемирена, лопови су имали кључ од мог стана

Tanjug

Slavica Đukić Dejanović kaže da je veoma uznemirena.

- Osećam se jako neugodno, a posebno me uznemirilo to što je neko imao ključ od našeg stana, pa je lagodno otključao vrata, ušao i opljačkao nas dok smo suprug i ja bili izvan Beograda - izjavila je ona.

Bivša ministarka objašnjava da je pljačku jutros prijavio njen suprug i da je policija došla, uzela otiske i napravila uviđaj.

- Ne znamo kada se tačno upad dogodio. Mi smo u petak uveče, kada sam završila sa poslom, krenuli u Kragujevac. Jutros smo doputovali, ali sam ja pravo otišla na posao, pa nisam zatekla taj haos. Suprug je sve to zatekao i odmah pozvao policiju - ispričala je ona.

Prema našim saznanjima, lopovi su iz stana odneli oko 4.000 evra.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo