TATJANA PRVA STIGLA DO KRSTA: Više od 60 plivača na Bogojavljenje u Zrenjaninu (FOTO)

B.G.

19. 01. 2023. u 13:18

SUNČANO i pravo prolećno vreme izmamilo je nekoliko hiljada Zrenjaninaca na jezero u centru grada ispod Malog mosta, gde je više od 60 učesnika, tačno u podne, zaplivali za časni krst.

ТАТЈАНА ПРВА СТИГЛА ДО КРСТА: Више од 60 пливача на Богојављење у Зрењанину (ФОТО)

Foto: B.Grujić

Prva je u tradicionalnoj Bogajevljenskoj trci, do krsta doplivala Zrenjaninka Tatjana Rešković.

  - Presrećna sam, prija mi sve ovo i nije mi bilo teško da u hladnoj vodi, pored toliko džentlmena, prva stignem do časnog krsta - kratko je prokomentarisala Tatjana, ne skrivajući osmeh zadovoljstva.

Za časni krst, osim Tatjane i još jedne mlade dame iz Zrenjanina, plivali su otac i dva sina iz familije Ulemek, rođena braća, kao i meštani okolnih sela Ečka, Kumane, Taraš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!