Kuhinja u novom ruhu – energija i strast u vašem domu!

Promo

01. 12. 2020. u 17:10

MESTO u domu gde većina nas provodi dosta vremena je kuhinja. To je ono „važno“ mesto gde se uz svakodnevne obroke vode i značajni porodični razgovori, pripremaju brojna slavlja, gde su svi na okupu.

Кухиња у новом руху – енергија и страст у вашем дому!

Promo

Nadamo se da uživate u vremenu koje provedete u kuhinji pripremajući obroke za vaše najdraže i vas, a na to svakako utiče i ambijent u kome kuvate. Važno je naravno da je održavate čistom i urednom, ali male izmene je i te kako mogu učiniti još prijatnijom.

Dizajneri enterijera kao lepu promenu predlažu kuhinju LIVIA, koju odlikuje narandžasto-bakarna boja, tj. „amberglow“ nijansa, trenutno veoma popularna u ambijentima doma. Razmislite o mogućnosti da ova kuhinja bude vaša nova kuhinja, budući da jednostavne i pročišćene forme i dalje ne odlaze u istoriju, a i dalje je aktuelan spoj tradicionalnog i modernog dizajna.

Kombinacija opak bele i bakar mat folije predstavlja moderni inovativni dizajnerski koncept u opremanju kuhinje, a osmišljena je da zadovolji funkcionalne i estetske zahteve u opremanju kuhinjskog enterijera, ali i da doprinese izuzetno modernoj estetici. San svakoga ko kuvanju pristupa s ljubavlju jeste velika radna površina, za koju širina kuhinje ostavlja dovoljno prostora, a jednokrilni i dvokrilni viseći elementi, zastakljeni i zatvoreni, kao i donji dvokrilni elemetni, element sa funkcionalnim fiokama, pružaju dovoljno prostora za odlaganje posuđa.

Promo

 

Poseban benefit jeste mogućnost dodatne kupovine elementa kuhinje LIVIA G60 A, namenjenog opremanju kuhinja koje imaju potrebu za ugradnom tehnikom, poput aspiratora. Akcentovani bakarno -metalik viseći delovi, naspram belih radnih delova, prema dizajnerima enterijera Forma ideale, daju skladan izgled kako kuhinji, tako i trpezariji koja se neretko nalazi u sklopu iste prostorije, pa ceo ambijent dobija na blistavosti i eleganciji.

Boja bakra učiniće ambijent luksuznim i elegantnim, a uneće i posebnu toplinu, poput jesenjih boja. Takođe, uneće vibracije koje će vas podstaći da budete u stalnom pokretu, spremni za pripremu novih specijaliteta, a gastronomija je upravo veština koja to i zahteva.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!