VRTOGLAVO GRABIMO U BUDUĆNOST: Vučić na početku izgradnje Fruškogorskog koridora - Radimo velike stvari za našu zemlju

Novosti online

01. 05. 2021. u 07:55

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić poručio je da će Fruškogorski koridor, čija je izgradnja počela jutros umnogome olakšati transport kamiona u tom delu, kao i brži prevoz putnika, a to znači - lakši, lepši, bolji i udobniji život za gradajne.

ВРТОГЛАВО ГРАБИМО У БУДУЋНОСТ: Вучић на почетку изградње Фрушкогорског коридора - Радимо велике ствари за нашу земљу

Foo: J.Simić

- Ovime, kako je Miloš Crnjanski rekao, strmoglavo grabimo u budućnost. Radimo velike stvari za zemlju - poručio je Vučić na Fruškoj gori.

Kako je rekao, novim koridorom biće spojena čitava Južna Bačka, sa srcem Sremskiog okruga, Mačvom.

- Bićete na koridoru koji vodi od Rumunije, ka Hrvatskoj, RS, BiH - dodao je Vučić.

On je istakao da je vrednost projekta 606 miliona evra, ali da to država danas može i hoće da podnese.

- Reč je o skupom projektu, jer kad gradite mostove, tunele, a ovaj je jedan od najkomplikovanjih, nema malih cena, ničeg jeftinog. Ali, danas Srbija to može, hoće i mora da podnese, jer želimo da ostavimo generacijama koje dolaze ostavimo bolje puteve, sve što smo protraćili u prethodnih 20,30 godina - rekao je Vučić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (19)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!