"CELA ITALIJANSKA VLADA JE DOŠLA OVDE" Vučić objasnio koliko je važan sajam vina u Veroni - "Bićemo možda i duplo snažniji"

Tanjug

03. 04. 2023. u 12:22

PREDSEDNIK Srbije Alekandar Vučić izjavio je danas da o tome koliko je važan sajam vina u Veroni govori podatak da je na njemu prisutna cela italijanska vlada.

ЦЕЛА ИТАЛИЈАНСКА ВЛАДА ЈЕ ДОШЛА ОВДЕ Вучић објаснио колико је важан сајам вина у Верони - Бићемо можда и дупло снажнији

Pink Printscreen

On je novinarima prilikom obilaska štandova rekao da oni znaju koliko to znači.

- Industrija vina samo u regiji Veneto je 50 ili 60 puta veća nego u Srbiji. To govori o potencijalu Srbije ako budemo rasli. Cela vlada je došla u Veronu da pokažu koliko je važan sajam. Neki kod nas se na neukusan način šale, a ovo je biznis, ekonomija, poljoprivreda, politički ugled. Sve je to sabrano ovde - rekao je Vučić i dodao da je to najveći sajam.

On je najavio da će nakon ovog sajma interesovanje stranih proizvođača porasti za sajam u Srbiji.

- Bićemo možda i duplo snažniji i moći ćemo mnogo francuskih i drugih proizvođača da dovedemo, da dobijemo reklamu za srpska vina - rekao je on.

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (237)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!