JEDNA OD MILION LAŽI OPOZICIJE: Predviđali su da će Vučić uvesti sankcije Rusiji 3. 4. 2022, ali to se još nije desilo

Novosti onlajn

03. 04. 2023. u 11:57

PROŠLO je godinu dana otkako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ubedljivo pobedio na predsedničkim izborima. Politički protivnici optuživali su ga tada da će uvesti sankcije Rusiji i to baš 3. aprila 2022, ali ni godinu dana nakon toga to se nije dogodilo.

ЈЕДНА ОД МИЛИОН ЛАЖИ ОПОЗИЦИЈЕ: Предвиђали су да ће Вучић увести санкције Русији 3. 4. 2022, али то се још није десило

Pink Printscreen

- Rekli su da ćemo 3. aprila da uvedemo sankcije Rusije. Pre godinu i mesec dana u jeku izborne kampanje, a kada je počeo sukob u Ukrajini svi su govorili kako su oni protiv sankcija jer se to narodu dopadalo. Kao neko ko vodi državu morao sam da budem oprezan znajući šta nam je činiti. Nisam želeo da budem glasan kao oni. A od sve njihove hrabrosti, tamo 3. aprila svi oni postaju veliki zagovornici uvođenja sankcija Rusiji, a prošlo je više od godinu dana kako za ono šta šta su mene optuživali nije se pokazalo kao istina. To je jedna u milion laži - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (209)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)