"VOZ SOKO PREVEZAO 1.300.000 PUTNIKA DO SAD" Vučić: To je neverovatan uspeh

Novosti online

11. 01. 2023. u 12:07

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obilazi danas radove na izgradnji deonice Novi Beograd-Surčin, na auto-putu Miloš Veliki.

ВОЗ СОКО ПРЕВЕЗАО 1.300.000 ПУТНИКА ДО САД Вучић: То је невероватан успех

Foto Z. Jovanović

- Kada pogledate šta sve radimo, i šta još planiramo da potpišemo i radimo. Imaćemo "Smajli" deonicu. Kreće pruga Niš-Dimitrovgrad, to sa Kinezima radimo i imamo problema. To mora da se ubrza, da se vidi i za arheologiju. Ljudi moraju da znaju i da je voz "Soko" na liniji Beograd-Novi Sad prevezao čak 1.300.000 putnika do sada. On ima popunjenost preko 90 posto, to je neverovatan uspeh. Ali imamo nerazvijenu železnicu, moramo da razmišljamo i o širenju puta Beograd - Novi Sad, ta dva grada praktično postaju spojena - istakao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2000, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina