ČEMU SLUŽI QR KOD NA FISKALNIM RAČUNIMA: Evo na koji način građani mogu proveriti verodostojnost računa (VIDEO)

Novosti online

17. 05. 2022. u 14:59

MINISTARSTVO finansija objavilo je na svom Instagram profilu video u kom su građani upoznati o svim detaljima procesa koji se odigrava u Kontrolnom centru Poreske uprave.

ЧЕМУ СЛУЖИ QR  КОД НА ФИСКАЛНИМ РАЧУНИМА: Ево на који начин грађани могу проверити веродостојност рачуна (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Saša Dulić, pomoćnik direktora Poreske uprave, razjasnio je građanima brojne nedoumice.

U videu koji je objavljen možete pogledati čemu služi QR kod koji se nalazi na fiskalnim računima, koliko brzo se račun prikazuje na ekranima Poreske uprave od momenta kada se izda, i na koji način građani mogu proveriti verodostojnost računa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!