MALI NAJAVIO: Danas, sutra i prekosutra isplata jednokratne pomoći od 10.000 prosvetarima

Novosti onlajn

27. 04. 2022. u 08:08

MINISTAR finansija Siniša Mali gostuje u Jutarnjem dnevniku RTS-a.

МАЛИ НАЈАВИО: Данас, сутра и прекосутра исплата једнократне помоћи од 10.000 просветарима

Ilustracija / Novosti

On je rekao da će danas i narednih dana biti ispunjeno obećanje predsednika Vučića.

- Danas, sutra i prekosutra isplaćujemo jednokratnu pomoć od 10.000 dinara svim zaposlenima u obrazovanju. U prosveti i naučnima radnicima. Isplata će trajati tri dana, do petka - danas zaposlenim u školama od posebnog interesa, i svima u učeničkim i studentskim domovima, sutra visoko obrazovanje i naučne ustanove, a prekosutra državnu pomoć dobijaju svih zaposleni u osnovnom i srednjem obrazovanju - rekao je Mali.

- Mi se za ovo ne zadužujemo. Trenutno na računu imamo oko 160 milijardi dinara, apsolutno smo likvidni. Ovo je za nas investicija od 1,6 milijardi dinara - rekao je on i dodao da je udeo javnog duga u BDP-u 52,3 odsto, daleko ispod nivoa EU od 60 posto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)