MINISTAR MOMIROVIĆ: Izgradnja obilaznica oko Gornjeg Milanovca biće završena do maja 2023. godine

Novosti onlajn

04. 03. 2022. u 14:53

OPŠTINA Gornji Milanovac do maja sledeće godine dobiće pristupnu saobraćajnicu na auto-put "Miloš Veliki", što je najveća investicija u ovu opštinu u poslednjih 60 godina, rekao je danas u vanrednom obilasku gradilišta ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

МИНИСТАР МОМИРОВИЋ: Изградња обилазница око Горњег Милановца биће завршена до маја 2023. године

Foto: MINISTARSTVO GRAĐEVINARSTVA, SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE

-Želeo sam i lično da se uverim kako teku radovi na ovoj saobraćajnici koja je od vitalnog značaja za Gornji Milanovac i njene građane. Ako se zbog otežanih vremenskih uslova nije moglo raditi na gradilištu, radilo se na neophodnim propratnim radovima i nijednog trenutka se nije stalo- rekao je Momirović.

On je naveo da će izgradnja obilaznice koštati 30 miliona evra, a u finansiranju učestvuje i Kina čija firma PCCC (Power Construction Corporation of China) je glavni izvođač radova.

Obilaznica oko Gornjeg Milanovca, dužina 9,5 kilometar, će povezati postojeću i buduću industrijsku zonu na teritoriji opština sa Koridorom 11.

(kurir)

BONUS VIDEO: MOMIROVIĆ I VESIĆ U LAZAREVCU: Vraćamo Beo voz u punom kapacitetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!