MINISTARKA energetike Zorana Mihajlović ne odustaje od namere da izdejstvuje donošenje propisa koji ugrožavaju naš elektroenergetski sistem i da time uruši jedan od glavnih stubova nacionalne bezbednosti.

Komentari (5)

električar

05.02.2022. 13:58

Gde ministarka "gura" te propise ??? U Vladi sede i drugi ministri. Ne može ona odluke da donese bez njih ... U Skupštini sede poslanici koji razmatraju i glasaju ili ne glasaju za zakone ! Znači, ili su i ostali ministri uz nju, kao i poslanici, ili nisu !!! Znači, ili su svi za ovo "njeno", što bi bilo užasno, ili ona neće proći ... A jednoga dana će se možda i "skloni" iz vlasti ... Mogla bi ona dobro da obavlja druge poslove...

Pera

05.02.2022. 14:00

Kako to da se dosad o ovom problemu nije oglasila ni premijerka ni predsednik. Nije valjda da nisu obavesteni. A problem je zaista ozbiljan.

boki

05.02.2022. 14:28

Metla je sredstvo za mehanicko ciscenje, unutrasnjeg i spoljnjeg prostora, od prasine i sitnih otpadaka, deca je koriste kao konjica.Redje ali se koristi i za ciscenje ne uspelih sve znajucih kadrova, kakav je kadar ZM, daleko su izbori ne mogu da docekam taj cin ciscenja. Nakon ciscenja doticne, izvrsita dezinfekciju u ministarstvu i vladi R. Srbije.

Pera

05.02.2022. 14:45

Valjda ćemo posle izbora ko god da pobedi da se otarasimo ove žene... Za neke ljude je bolje da ih debelo platite samo da ne rade ništa, ona je jedna od njih. Kada neko ima takvu moć da na sebe ume da navuče bes i svojih i tuđih onda je svima jasno da se radi o visoko konfliktnoj osobi koja za sebe misli da je najlepša,najpametnija i da niko drugi ništa ne zna. Znači ja,ja,ja,ja....samo ja i niko drugi. Sjaši ženo više tog Vučića a i ceo narod , uzmi Američko državljanstvo , postani kongresmen pa njih malo maltretiraj. Mi smo ti se valjda dovoljno odužili time što te svaki dan gledamo godinama.

Vujadin

05.02.2022. 23:02

Ako privreda Srbije zaista "cvate" kako to odgovorni ponavljaju stalno i na svakom mestu, opravdano je postavit pitanje: Kako bi taj "procvat" izgledao kada bi u vladi Srbije ministri bili bez ozbiljnih afera. Kako stvari sada stoje, prolaznu ocenu za svoj rad zasluzuju ovi ministri: Financija, MUP-a, Poljoprivrede i Briga o selu. Ostali ministri, zajedno sa Prime ministricom, thank you.