NOVO KOLO - NOVA SREĆA! Počinje drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi”

Novosti online

03. 09. 2021. u 10:49

MINISTAR finansija pozvao je građane da od 18. septembra uzmu učešće u nagradnoj igri slanja fiskalnih računa, u kojoj ih kao premije očekuje 8 stanova, od kojih je jedan u Beogradu na vodi, kao i 30 automobila Fiat 500L.

НОВО КОЛО - НОВА СРЕЋА! Почиње други круг наградне игре „Узми рачун и победи”

Foto: Printscreen

Ministar finansija je rekao da je u igri još 30 automobila Fiat 500L, kao i još osam stanova, od kojih je jedan u Beogradu na vodi.

Istakao je da, bez obzira na nagradnu igru, građani moraju da uzimaju fiskalne račune jer oni, kako kaže, znače nove auto-puteve, škole, bolnice, vrtiće.

- Svest građana, koju smo već izgradili, nastavljamo da gradimo, jer svaki račun koji se ne uzme je gubitak za sve nas - rekao je ministar finansija.

Ministar je podsetio da od 1. januara iduće godine počinje novi sistem fiskalizacije koji će biti još jedan način u borbi protiv sive ekonomije.

- Ako želimo da investiramo milijarde u auto-puteve, bolnice, škole, onda moramo na pravi način da se izborimo sa sivom ekonomijom - zaključio je ministar finansija.

(SrbijaDanas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!