NIKO NAS VIŠE NEĆE NAZVATI MAMA I TATA: Potresna ispovest oca Despota (4), koji je poginuo u saobraćajnoj nezgodi pre pola godine (VIDEO)

Novosti online

23. 05. 2021. u 21:41

MALENI Despot (4) poginuo je pokušavajući da izađe iz autobusa na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu, i to na zadnjim vratima, dok se vozio sa svojom bakom.

НИКО НАС ВИШЕ НЕЋЕ НАЗВАТИ МАМА И ТАТА: Потресна исповест оца Деспота (4), који је погинуо у саобраћајној незгоди пре пола године (ВИДЕО)

Foto: V.N.

Četvorogodišnjak je poginuo pre pola godine, a bol roditelja i dalje ne jenjava.

- Oni su sedeli na prvom mestu u autobusu, kada je vozilo došlo na stanicu pre one na kojoj je trebalo da izađu, Despot i baka su ustali i stali ispred vrata, da bi vozačmogao da ih vidi. Krenuli su da silaze ali vozač nije gledao u retrovizor, uhvatio ih je u raskoraku, jednom nogom su bili u autobusu drugom napolju. Baka je pala, a Despotjoj je ispao iz ruke. Vozač je vukao dečaka nekoliko metara. Moje dete je umrlo na licumesta.

- Četiri godine dolazite kući znajući da će vas čekati omiljeno biće, svrha vašeg postojanja, brinete o njemu, ljubite ga i grlite i odjednom treba da se naviknete da ga više nema. Niko nas nikada više neće nazvati mama i tata - rekao je Vukašin Mrđić u potresnoj ispovesti, koju možete pogledati u priloženom video-snimku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!