VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK, 21. MAJ: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas

Novosti online

21. 05. 2021. u 01:00

U SRBIJI u većem delu dana pretežno sunčano i toplije. Na istoku i jugoistoku ujutro i pre podne pretežno oblačno, ponegde još sa slabom kišom.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ПЕТАК, 21. МАЈ: Погледајте какво нас време очекује данас

Foto: D. Balšić

Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 7 do 11, najviša do 18 na jugoistoku do 23 stepena na severozapadu, saopštio je RHMZ.

Vreme u Beogradu

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, severozapadni. Najniža temperatura 9, najviša 22 stepena.

Vreme narednih dana

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 28. maja, u većini dana pretežno sunčano i toplo.

U nedelju posle podne i uveče na severu promenljivo oblačno sa retkom pojavom kratkotrajne kiše i grmljavine. Najtopliji dan utorak sa najvišom temperaturom od 28 do 32 stepena.

U sredu osveženje sa pljuskovima i grmljavinom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)